Betaalmogelijkheden

Al de betalingen van Jikabo lopen via Mollie.

Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon: zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig en versleuteld van je bank naar webshop jikabo.com gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, zie je soms Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

iDEAL

Dit is de makkelijkste, goedkoopste en snelste manier van betalen. Als u toegang tot internet bankieren heeft bij ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq, Moneyou of Handelsbanken kunt u hier op eenvoudige wijze gebruik van maken.

Wanneer u met iDEAL betaalt doet u dit in de bekende en super goed beveiligde interface van internet bankieren. De betaling verloopt via de websites van de banken zelf dus de veiligheid is altijd gewaarborgd.

Creditcard
U kunt bij ons met de creditcard maatschappijen Mastercard en VISA afrekenen.

Bancontact ( voor klanten uit Belgïe)

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bankoverschrijving (SEPA)

Bij deze betaalmogelijkheid zijn wij genoodzaakt te wachten totdat wij de betaling ontvangen hebben voordat wij kunnen overgaan tot het verzenden van uw pakketje. De levertijd wordt dan niet 1á 2 dagen maar kan 2 á 3 dagen duren.

Onze bankgegevens vindt u hieronder:

ABN AMRO : NL31 ABNA 0890041059 t.n.v. CEEBOO

CEEBOO is het moederbedrijf van Jikabo.com en handelend onder hetzelfde KvK nummer en Btw nummer.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop