Garantie

Op alle producten die jikabo verkoopt zit product garantie. De garantie per type artikel varieert. Deze garantie geldt alleen bij normaal gebruik van het artikel. De garantie vervalt bij gebleken misbruik van het artikel, onzorgvuldigheid, verwaarlozing, verkeerd gebruik of door opzettelijk het product beschadigen

Controleer een product altijd wanneer het aankomt met de vervoerder. Mocht een artikel beschadigd aankomen accepteer het dan niet. Het artikel zal dan geretourneerd worden en de kosten zijn voor rekening van de vervoerder Wanneer een  kapot pakket toch geaccepteerd wordt door een klant gaatde klant wettelijk akkoord en verhaalsrecht  erg moeilijk.

Retouren

Jikabo.com doet haar uiterste best om bestelde goederen op tijd bij onze klanten te krijgen en zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn.

Mocht u het artikel willen ruilen of retourneren dan dient u binnen 14 werkdagen het pakket (bij voorkeur ongebruikt) in de originele verpakking naar ons terug te sturen.

Voeg hierbij de factuur (of een kopie hiervan) met daarop een reden van retourneren. Het retour adres vindt u op de factuur.

Wij controleren de retour gezonden goederen te alle tijden op staat van binnenkomst en behouden ons het recht voor terugbetaling te weigeren .

Gelaserde en gepersonaliseerde producten kunnen vanwege het unieke karakter niet worden geretourneerd. 

Ceeboo
Afdeling Retouren
Rooijsestraat 14
5401AT Uden

Telefoonnummer: 0618421644
E-mail: info@jikabo.com

KvK-nummer:  74944711
BTW-nummer: NL16528360  B01

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop