Vraag als groothandel samples, prijslijst of uw eigen account aan

Wilt u een gratis sample en prijslijst ontvangen of meteen een eigen groothandelaccount aanvragen zodat u in onze shop gespecialiseerde prijzen heeft? Of heeft u interesse in grotere aantallen vanaf 5000 stuks of meer, neem contact op via info@jikabo.com voor een voorstel op maat en/of uw account.

Voor wie is een RVS rietje met uniek buigbaar deel interessant?

Amusement

Pretparken die een alternatief zoeken voor hun plastic of papieren rietjes, zelfs ook te verkopen in hun eigen winkeltjes. RVS rietjes kunnen eenvoudig voorzien worden van hun eigen logo door middel van lasergravure. Wat een bijzondere manier om een herinnering blijvend maken.

Evenementen

Evenementverkoop waar je als vendor het rietje verkoopt, eventueel met het logo van het betreffende evenement of van je eigen bedrijf die ze graag daar verkoopt.

Horeca

De horeca is weer open, dus zij kunnen direct goed uitpakken met moderne RVS rietjes.

Het marketing bureau

Het marketing bureau dat een uniek weggevertje zoekt voor een marketing campagne. Het rietje is ook in diverse kleuren te verkrijgen in een bepaalde oplage.

Recreatie en vakantieparken

Een RVS rietje misstaat niet in de bestekla van je vakantiehuisje. Een leuk aandenken als welkomstcadeau voor de verblijvende gasten.

Leverancier van relatiegeschenken

Een bedrijf gespecialiseerd in relatie geschenken en altijd op zoek is naar dat ene bijzondere geschenk. Het RVS buigbare rietje is uniek, nuttig en is leuk om te krijgen. Met een lasergravure wordt het een persoonlijk geschenk.

Zorgsector

Mensen met een fysieke beperking die veel rietjes nodig hebben, kunnen nu ook een RVS buigbaar rietje gebruiken. Langer houdbaar, stevig en makkelijk schoon te houden.

Privé aangelegenheden.

Onze giftsets als cadeau aan die ene lieve vriendin of collega of omdat je iets bijzonders wil geven dat ook nuttig in gebruik is, of je woont in een huis met 20 andere mensen en je wil je rietje voorzien van je eigen naam.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop