Personaliseer jouw eigen RVS rietje door een lasergravure.

Bij lasergraveren wordt een logo of design vooraf door een computer ingelezen die met special software wordt omgezet naar een programma voor de graveermachine.

De laser machine brandt je logo of design in het RVS buigbare rietje. Het voordeel is dat een logo en design er voor altijd op (lees: ingebrand) blijft zitten.

  • Uniek marketing middel
  • Personaliseer het RVS buigbare rietje met een lasergravure
  • Personaliseren met een lasergavure biedt een unieke mogelijkheid voor jouw bedrijf

Klik op de foto voor een groter beeld van een lasergravure.

Voor wie is een persoonlijke lasergravure in een RVS rietje interessant?

Amusement

Pretparken die bij ieder drankje een RVS buigbaar rietje weggeven dat voorzien is van hun unieke logo. Wat een bijzondere manier om een herinnering blijvend maken.

Evenementen

Evenementverkoop waar je als vendor het rietje verkoopt met het logo van het betreffende evenement of van je eigen bedrijf die ze graag daar verkoopt.

Horeca

De horeca is weer open, dus zij kunnen direct goed uitpakken met moderne RVS rietjes.

Het marketing bureau

Het marketing bureau dat een uniek weggevertje zoekt voor een marketing campagne. Het rietje is ook in diverse kleuren te verkrijgen in een bepaalde oplage.

Recreatie en vakantieparken

Een RVS rietje misstaat niet in de bestekla van je vakantiehuisje. Een leuk aandenken als welkomstcadeau voor de verblijvende gasten.

Leverancier van relatiegeschenken

Een bedrijf gespecialiseerd in relatie geschenken en altijd op zoek is naar dat ene bijzondere geschenk. Het RVS buigbare rietje is uniek, nuttig en is leuk om te krijgen. Met een lasergravure wordt het een persoonlijk geschenk.

Zorgsector

Mensen met een fysieke beperking die veel rietjes nodig hebben, kunnen nu ook een RVS buigbaar rietje gebruiken. Langer houdbaar en makkelijk schoon te houden.

Privé aangelegenheden.

Als cadeau aan die ene lieve vriendin of omdat je iets bijzonders wil geven dat ook nuttig in gebruik is, of je woont in een huis met 20 andere mensen en je wil je rietje voorzien van je eigen naam.

Een lasergravure is al mogelijk vanaf één rietje voor dat ene persoonlijke geschenk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via e-mail: info@jikabo.com, of vul hieronder het offerteformulier in:

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop